200-й магазин ювелірної мережі «Срібний Вік»

Запрошуємо розділити разом з нами радісну новину! 3 липня відбулося урочисте відкриття 200-го, ювілейного магазину ювелірної мережі «Срібний Вік».

Читати далі

Ювелірні прикраси з керамікою

Свобода та лаконічність стали одними з ведучих принципів, якими відрізняються сучасні модні ювелірні колекції. Саме тому в асортименті ювелірних магазинів з’явились новинки – прикраси з керамікою – трендові вироби в стилі мінімалізму.

Читати далі

Фалангові каблучки – тренд сезону

Каблучки на фаланги отримали цього року таке поширення і популярність, що стали справжніми «must have» практично для всіх, оскільки ця яскрава прикраса може доповнити будь-який образ чи стиль. Оригінальність і перевага цих каблучок в тому, що комбінуючи їх між собою та одягаючи на різні пальці і фаланги можна створити нові образи й постійно бути в тренді.

Читати далі

Колекція прикрас «Ажур»: чарівність в гармонії

Ажур – це візерунок з безліччю невеликих скрізних ділянок, розділених тонкими перемичками, що створює складну композицію. Ажурному стилю віддавали данину багато творчих особистостей, а також поціновувачі елегантності і легкості в стилі. В таких прикрасах, незважаючи на філігранність виконання, існує певний сюжет і закономірність. Особливістю є те, що всі вироби носять симетричний характер, в них відсутня безладність.

Читати далі

Етнічний орнамент в сріблі

З давніх часів люди вишивали на одязі різні знаки і символи, які виконують захисну і декоративну функцію. Абсолютно кожен елемент даної вишивки мав певне значення. Сьогодні традиційний український орнамент використовується не тільки в одязі, але і в ювелірних прикрасах.

Читати далі

Cтарослов’янські обереги

Обереги наших предків несуть в собі глибинний сакральний сенс. За ними стоїть сила Роду, тісний зв'язок з природою, яка була святинею пращурів. Слов'яни мали знання, до яких сучасне людство ще тільки наближується. Щоб зберегти ці знання, наші пращури вклали їх у символи.

Читати далі

Колекція браслетів зі срібла

Є предмети жіночого гардеробу, які завжди актуальні і покликані підкреслити хороший смак їх власниці. Як змінюватися щодня і завжди бути яскравою і стильною? Створити ідеальний образ вам допоможуть ультрамодні браслети зі срібла.

Читати далі
Item(s) added to cart
Loading...